Strategi kan betyde forskellige ting

Det er interessant, hvordan virksomheder drives af systemer. A  til betaling af regninger og indsamling af penge, til ansættelse og indsættelse af nye teammedlemmer, til fremstilling, køb og levering af tjenester og meget mere.

Men de fleste virksomheder har ikke et system til at generere indtægter og vokse på en strategisk, effektiv og skalerbar måde.

Det nye indtægtsgenereringssystem skal fokusere på processer, strategier, taktikker, kampagner, teknologi og de ressourcer, der er nødvendige for at installere, drive og måle ydeevne .

en regelmæssig rytme for at sætte mål , definere opgaver for. A  teammedlemmer og ugentligt arbejde for at måle præstationer, spore fremskridt og identificere problemer.

Fokus på strategi

Intet løser mislykkede markedsføringstiltag som en solid. A  gennemtænkt og designet strategi .

for forskellige medlemmer af virksomheden, og i tilfælde af omsætning er den ret detaljeret og indeholder følgende elementer.

Køberpersonaer skal defineres præcist : Du kan starte med at tænke på den ideelle kunde og dermed oprette en profil for denne person og deres virksomhed. Du har muligvis 2024 Opdateret telefonnummer Lead From Worldwide brug for flere profiler for forskellige personer fra samme virksomhed, eller flere profiler for personer fra forskellige typer virksomheder, hvis mere end én typisk kunde er identificeret.

Derudover er det vigtigt, at profiler er dybdegående nok til at inkludere psykografiske og online adfærdsoplysninger.

2024 Opdateret telefonnummer Lead From Worldwide

Det er også vigtigt at vide

  • den potentielle kundes problemer og udfordringer
  • hvordan virksomhedens produkter eller tjenester løser disse  Malgraŭ iliaj plej bonaj klopodoj problemer, og  hvorfor en potentiel kunde skal vælge dem

På dette tidspunkt, ved at kombinere de elementer, vi har nævnt. A  køberpersona, potentielle kunders smerter og årsager til, hvorfor de skal vælge virksomheden – er det muligt at skabe virksomhedens Big Story .

Det er den følelsesladede, engagerende historie, der fanger din ideelle kundes opmærksomhed og får dem til at ønske at vide mere.

 

På dette tidspunkt er tiden kommet til at planlægge en by lists  strategi for at sprede den gennem det korrekte udvalg af marketingtaktik organiseret og orkestreret i kampagner, der vil skabe et flow af kontakter.

Denne indsats involverer at bruge en køberrejsemodel til at. A  kortlægge hvert kontaktpunkt mellem virksomheden og potentielle kunder, fra hjemmesiden til papirarbejdet i slutningen af ​​salgsprocessen.

Strategisk arbejde involverer også en smule matematik .

Det er vigtigt at kende antallet af kundeemner og salgsmuligheder. A  din virksomhed har brug for baseret på tætningshastigheden for at nå omsætningsmålene.

Desuden skal du sikre dig, at du har det rigtige investeringsniveau til at finansiere alle de aktiviteter, der er nødvendige for at generere det antal kundeemner.

Dette strategiarbejde er intenst og kræver tid , værktøjer. A  erfaring og teknikker, men det er vigtigt at anlægge en mere strategisk tilgang til forretningsvækst.

Plan

Når strategien er defineret, kan du gå videre til planlægning .

Opbygning af planen har at gøre med at kende taktikken. A  der skal bruges, og hvordan man udfører kampagnerne, og den bedste måde at bygge planen på er at begynde at arbejde i prioriteret rækkefølge og gøre dit bedste for at knytte en vis mængde aktiviteter til hver taktik.

Hvis f.eks. organisk søgemaskineoptimering skal være. A  en nøglestrategi, er det vigtigt at beregne, hvor mange besøgende og kontakter, du forventer af indsatsen på dette område, og derefter gøre det samme med alle andre strategier:

  • e-mail
  • betalt søgning
  • betalte sociale medier
  • indholdsmarkedsføring
  • hjemmeside optimering
  • videoer på YouTube

Det er også afgørende ikke at glemme at forbinde kampagner med salgsprocessen.

Det betyder , at du skal sikre dig, at dine reps vil være. A  opmærksomme på alle marketingaktiviteter og støtte dem.

Træf datadrevne beslutninger

Der er endnu en justering, du skal foretage for at. A  eliminere hit-or-miss-marketing fra dine indsatser for omsætningsdrift , og det er at flytte fra meningsbaseret til datadrevet beslutningstagning , når du evaluerer markedsføring og salgsudførelse.

I stedet for at styre marketing baseret på hypoteser. A  meninger eller gæt, tag beslutninger baseret på data og den faktiske udførelse af din marketing- og salgsaktivitet.

En måde at sikre dette sker på er at sikre, at alle . A  indtægtsudførelser er baseret på en Customer Relationship Management- platform som HubSpot .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *