6 viisi, kuidas oma ettevõte võrgus silma paista

Hinnanguliselt 85% inimestest otsivad tooteid Spetsiaalne juht veebist, samas kui 67% on arvustuste mõju all . Internet on oluliselt muutnud meie käitumist asjade ostmise suhtes.

Kaasaegsed tarbijad tahavad näha, et toodet on heaks kiitnud teised nendega sarnased inimesed, enne kui nad seda isegi kaaluks. Sotsiaalne tõestus mängib nende otsustusprotsessis nii olulist rolli.

Teie edu ettevõtjana sellel digiajastul sõltub suuresti teie ettevõtte tajutavast väärtusest ja selle asukohast Internetis.

6 lihtsat viisi, kuidas Internetis silma paista

Spetsiaalne juht

1. Hankige professionaalne veebisait

Paljudel ettevõtetel pole üllataval kombel ikka veel veebisaite, kuigi enamik tarbijaid otsib asju Internetist.

Veebisait on nagu kontor Internetis, kust inimesed leiavad mugavalt teavet teie ettevõtte kohta. See suurendab teie usaldusväärsust dramaatiliselt. Saate isegi astuda sammu edasi, hankides domeenipõhised e-posti aadressid kõigile oma töötajatele, kes kasutavad Google Workspace’i.

Professionaalsete veebisaitide loomise protsessi on lihtsustanud palju tööriistu, sealhulgas Wix ja WordPress. Professionaalsed arendajad saavad kogu saidi kohandada.

2. Hinnangud ja ülevaated

Paljud inimesed tuginevad ostuotsuste tegemisel hinnangutele ja arvustustele. Nende arvukus võib anda teie ettevõttele rohkem usaldusväärsust, kui raha eest saaks osta.

Siin on artikkel , mis käsitleb mõningaid loomingulisi viise arvustuste saamiseks. Veenduge, et need oleksid nähtaval kohal kõikidel teie digitaalsetel platvormidel, sh veebisaidil, Google’i minu ettevõttes ja sotsiaalmeedia lehtedel.

Internetis pole suuremat au kui see, et teised inimesed sinust räägivad. Enamik ajaveebe ja ajakirju otsib pidevalt uusi lugusid, millest kirjutada.

Kui teie ettevõttel on ainulaadne müügipakkumine või inspireeriv lugu, siis on tõenäoline, et nad kirjutavad sellest hea meelega.

Teise võimalusena võite liituda platvormiga nagu HARO , et leida intervjuuvõimalusi, kus saate jagada oma ekspertarvamust erinevate asjade kohta. Intervjuude tegemine on lihtsaim viis populaarsetes meediaväljaannetes esiletõstmiseks.

4. Domineeri sotsiaalmeediat

Väikeettevõtted jätavad sotsiaalmeedia sageli tähelepanuta, kuna Ĉu Komenci Franĉizan Komercon estas Maniero por Vivi? see võib olla aeganõudev. Kui teil pole oma lehtede haldamiseks aega ega töötajaid, tellige töö vabakutseliselt. See on lihtsalt liiga oluline, et oma turundusstrateegiast välja jätta.

Sotsiaalsed platvormid avavad vestlusruumi viisil, mida mujal ei saa uuesti luua. Need võimaldavad teil oma brändi lihtsalt ja kulutõhusalt inimeste ette tuua. Tarbijad ostavad tõenäolisemalt kaubamärkidelt, mida nad tunnevad.

5. Korraldage igakuiseid võistlusi

Konkursid on suurepärane viis panna inimesi teie kaubamärgist rääkima. Saate oma sotsiaalmeedia lehti kasutada võistluste korraldamiseks, kus teie jälgijad peavad teie postitusi meeldima, kommenteerima või jagama, et osaleda loosimises ja millegi võitmiseks.

Olge oma auhindadega helde, et julgustada võimalikult palju inimesi osalema. Teie ROI sõltub kogu reklaamist, mida teie ettevõte saab.

Kui suudate oma sisu jagama panna vaid 20 inimest, kellel on umbes 500–1000 jälgijat, võib seda näha kuni 20 000 inimest. Kujutage nüüd ette, kas saate panna sadu või isegi tuhandeid inimesi seda jagama. Mida suurem on teie preemia, seda rohkem inimesi tõenäoliselt osaleb.

6. Ristreklaam

Ristreklaam on tõhus turundusstrateegia , mis hõlmab vastastikuseid suunamisi. See on üsna lihtne ning nõuab minimaalset pingutust ja ressursse.

Saate teha koostööd teiste sarnases nišis olevate aero leads ettevõtetega ja seejärel üksteist aktiivselt oma erinevates kanalites reklaamida. Näiteks kui teil on veebidisaini ettevõte, saate teha koostööd graafiliste disaineritega ja seejärel üksteist sotsiaalmeedias reklaamida. Mida väljakujunenud on teie partnerid, seda kaalukam on nende suunamine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *