Digimarkkinoinnin päivitykset: maaliskuu 2024

Tervetuloa maaliskuuhun! Lue lisää digitaalisen markkinoinnin alustojen ja työkalujen viimeisimmistä kehityksestä.

Analytics
Roskapostiliikenne GA4:ssä
Viime aikoina on esiintynyt useita tapauksia, joissa roskapostiliikenteessä on havaittu piikkejä, joista monet verkkosivustot ovat raportoineet. Yksi, joka näyttää vaikuttavan lähes kaikkiin, on Puolan Varsovasta tuleva liikenteen hyppy, enimmäkseen pienestä viittausverkkotunnusten ryhmästä. Useat sivustot kokevat myös pienemmän nousun Floridan Miamista.

GA4 sulkee automaattisesti pois liikenteen tunnetuilta roboteilta ja roboteilta, esimerkiksi hakukoneiden indeksoijilta, mutta ei tee mitään haitallisen robottiliikenteen suodattamiseksi.

Useimmissa tapauksissa haitalliset robotit eivät aiheuta merkittävää haittaa sivustollesi, paitsi lisäävät ei-toivottua kuormitusta verkkopalvelimellesi. Mutta ne saastuttavat Google Analytics -mittareitasi, mikä vaikeuttaa signaalin erottamista melusta.

Lue vinkit GA4-roskapostiliikenteen tunnistamiseen ja poistamiseen .

Oletko turhautunut GA4:ään?
Yksi GA4-suosikkiresursseistamme, Julius Federovicius, tarjoaa sinulle ratkaisun.

 

Google selvittää onko HTML-rakenteella merkitystä

 

HTML-rakenteella on edelleen merkitystä saavutettavuuden parhaiden käytäntöjen kannalta, mutta sen ei pitäisi olla pääpaino verkkovastaaville, jotka yrittävät optimoida sivustojaan paremman sijoituksen saamiseksi. Varmista, että otsikot ja niitä ympäröivä teksti sisältävät arvokasta tietoa käyttäjille, ja pidä HTML-rakenne mielessä esteettömässä verkkosivustossa.

Google esittelee strukturoidut Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti datakarusellin monipuoliset katkelmat
Google testaa luettelomaista Rich Snippet -katkelmaa, jonka avulla käyttäjät voivat vierittää vaakasuunnassa ja nähdä enemmän kokonaisuuksia tietystä sivustosta. Tämä isäntäkaruselli on kelvollinen sivustoille, jotka käyttävät itemList-skeematyyppiä yhdessä jonkin seuraavista mallityypeistä:

LocalBusiness
Ravintola
Hotelli
Lomavuokraus
Tuote
Tapahtuma

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Tässä on esimerkki siitä miltä tämä Rich Snippet -karuselli näyttäisi SERP:issä:

Rich Snippet -karuselli

Maksullinen media
Google Pmax -sijoittelut ja kuvien luominen
Google sallii Performance Max -kampanjoiden kieltäytyä tietyistä mainosten sijoitteluista hakukumppaniverkostossa sekä raportoida tällaisista sijoitteluista uudessa ominaisuudessa, joka julkaistaan ​​4. maaliskuuta. Ennen marraskuuta mainostajilla ei ollut mahdollisuutta poistaa käytöstä mitään Hakukumppaniverkoston sijoittelut. Tämä ominaisuus on todennäköisesti vastaus alan tarkkailijan Adalyticsin raporttiin, jossa kerrottiin, että Pmax-mainoksia näytettiin useilla sopimattomilla verkkosivustoilla. Tarkkojen oivallusten ja hallinnan puute on edelleen huolenaihe Pmax-kampanjoissa.

Toisen viime kuussa tehdyn muutoksen ansiosta Pmax-mainokset voivat hyödyntää tekoälyn luomia elämäntapakuvia, joissa näytetään ihmisiä toiminnassa, ja lisää kuvanmuokkausvaihtoehtoja suoraan Google Adsiin. Näiden muutosten pitäisi helpottaa mainostajien ottamaan mukaan erilaisia ​​kuvia, jotka tukevat mainostensa laajempaa sijoittelua.

Vältä Applen palvelumaksua, kun lisäät metaviestejä
Facebookin tai Instagramin Les six éléments de la formation d’une communauté sovellusten kautta iPhonessa tehostetut viestit sisältävät nyt 30 %:n palvelumaksun helmikuussa toteutetussa muutoksessa, joka ilmoitettiin jo alb directory vuonna 2022. Mainostajat voivat välttää tämän lisäyksen useilla tavoilla, mukaan lukien selaimen käyttäminen sovelluksen sijasta ja kirjautuminen. Metan Business Managerin tai Ads Managerin kautta.

9 esimerkkiä ponnahdusikkunoista vuonna 2024

TL;DR: Tutustu yhdeksään kiehtovaan ponnahdusikkunaesimerkkiin, jotka inspiroivat sinua, kasvatatpa sähköpostilistaasi, tarjoat alennuksia tai houkuttelet yleisöä. Tervehdi kauniita ponnahdusikkunoita, jotka houkuttelevat osallistujia ja […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *