Homo Deus nabízejí jedinečný a fascinující pohled

Knihy Yuvala Noaha Harariho Sapiens , 21 lekcí pro 21. století a  na historii lidstva a jeho budoucnost. Znalost naší evoluční historie nám pomáhá porozumět kořenům našich emocí, potřeb a tužeb, a proto se lépe spojit s ostatními .

Například v Sapiens Harari zdůrazňuje důležitost

Příběhů jako sjednocujícího faktoru v lidské společnosti. Příběhy nám pomáhají vytvářet pocit identity a sounáležitosti a jsou zásadní pro budování smysluplných vztahů mezi lidmi.

Podobně v Homo Deus Harari zkoumá, jak technologie a umělá inteligence ovlivňují samotnou povahu naší lidské existence a jak to mění naše chápání komunikace .

Stručně řečeno, poznání lidské bytosti

Z evolučního hlediska nám umožňuje lépe porozumět Knihovna telefonních čísel lidské přirozenosti a motivacím, které jsou základem komunikace mezi lidmi. To je zásadní pro copywritera , který musí být schopen porozumět cílovému publiku a spojit se s ním, aby vytvořil efektivní a přesvědčivá sdělení.

Knihovna telefonních čísel

Tuto knihu napsal v roce 1936 jeden z nejznámějších ამ სტატიაში ჩვენ განვიხილავთ učitelů osobního růstu, prodeje, vedení, firemního školení, mezilidských vztahů a veřejného vystupování. Časy, kdy se dostal do dotisku, se již nedají spočítat. Na první přečtení se to může zdát trochu zastaralé. Čtenář si představí fakta a epizody vyprávěné v Carnegieho době, kdy společnost a historický kontext byly radikálně odlišné než dnes.

Ale je tu jedna věc, která se

Od té doby nezměnila: péče a důležitost „já“ v komunikační aol email list výměně. Ať už je to psané, verbální nebo paraverbální. Copywriter musí více než cokoli jiného rozumět všemu, co lze o osobě, se kterou chce komunikovat, rozeznat. Potřeby, aspirace, nálady, předchozí traumata, konsolidované předsudky: to vše proto, aby se copywritingová práce skutečně prosadila v mysli příjemce.

Jak se chovat k ostatním a spřátelit se s nimi, stejně jako být skvělým technickým cvičením pro copywritera, je nástrojem pro budování strategické komunikace založené spíše na psychologickém než emocionálním přístupu. Spolu se zbraněmi přesvědčování od Roberta Cialdiniho a Jak se chovat od Annamaria Testa je kniha Jak se chovat k druhým a získávat z nich přátele jedním ze základních kamenů pro výuku psaní textů.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *