Ako digitalna agencija dobije status partnera

Pravi profesionalci u području pokretanja i optimizacije oglašavanja na Googleu moraju se razvijati i nastojati dobiti pristup širim mogućnostima sustava. Jednako je važno pokazati svojim klijentima i partnerima da je vaša tvrtka pravi stručnjak u ovom području. To možete učiniti tako da dobijete certifikat i postanete Google partner. Naša tvrtka je već prošla taj put, stoga smo spremni podijeliti svoje iskustvo s vama i razgovarati o tome koji se zahtjevi postavljaju pred kandidate i koje uvjete moraju ispuniti da bi postali Google AdWords partner.

Tko se naziva Google partner

Prvo, pogledajmo pobliže što je Google Partners. Ovo je poseban program namijenjen tvrtkama koje rade na području promocije oglašavanja ili pojedincima koji upravljaju računima za oglašavanje u ime drugih organizacija ili brendova. Programu se mogu pridružiti stručnjaci iz više od 60 zemalja.

Google Partners uključuje 3 razine suradnje: sudionika, partnera i vodećeg partnera.

, to potvrđuje visoku kompetenciju stručnjaka za upravljanje oglašavanjem putem Google Adsa. Naknadno se njihove sposobnosti proširuju i stječu pravo na:

  • postavite bedž o partnerstvu s Googleom (ovisno o razini) na svoju web stranicu i u drugim informativnim materijalima o tvrtki;
  • sudjelujte u programu Google Partners Rewards. Ispunjavanjem zadataka koji se pojavljuju kvartalno možete dobiti bonuse;
  • pridružite se treninzima koji objašnjavaju značajke postavljanja Google proizvoda i omogućuju pristup materijalima za obuku u Skillshopu;
  • dobiti posebne kupone koji se mogu koristiti za djelomično plaćanje troškova oglašavanja na računima klijenata.

Proširuju se mogućnosti interakcije s Googleom za vodeće partnere. Mogu se izravno konzultirati sa stručnjacima iz Google tima i dobivaju pristup beta verzijama novih proizvoda.

Ključne prednosti Google partnerstva

 

Google partneri u Ukrajini mogu biti na tri razine, od kojih svaka ima svoj jedinstveni skup privilegija, što vam omogućuje uspostavljanje bliže suradnje s Googleom. Mogućnosti koje pruža program podijeljene su u tri kategorije: obrazovanje i statistika, pristup i podrška te poticaji i nagrade.

Tvrtke sa statusom sudionika dobivaju sljedeće privilegije:

  • pristup obuci za proizvode i certificiranju;
  • pomoć pri postavljanju računa i tehnička podrška;
  • zadaci i nagrade.

Na svakoj sljedećoj razini nove se značajke dodaju onima koje su već navedene na prethodnoj razini. Reći ćemo vam kako postati Google Adwords partner u odjeljcima ovog članka.

Stjecanje statusa Partnera dokazuje se upisom tvrtke u poseban Google imenik. Nakon toga organizacija ili pojedinac dobiva pravo postavljanja bedža partnera na svoje web mjesto. Dodatno, sljedeće im postaje dostupno:

  • izvješća o trendovima za bolje rojnog učenja Baza podataka e -pošte za funkciju posla već sazumijevanje potrošača;
  • posebne ponude;
  • Razina vodećeg partnera, koja omogućuje pristup beta verzijama Googleovih proizvoda, izvršnim događajima (samo uz poziv).

Takve tvrtke mogu, na poseban zahtjev, dobiti osobnu pomoć pri postavljanju računa i sudjelovati u natjecanju Premier Partner Awards.

Što Google partneri ne smiju raditi?

Baza podataka e -pošte za funkciju posla

Ako Google partneri za pretraživanje sudjeluju u aktivnostima koje krše pravila i standarde programa, mogu izgubiti svoj status. Takva ograničenja uključuju kršenja:

  • etički standardi;
  • Google standardi kvalitete;
  • autorsko pravo;
  • pravila sigurnosti i privatnosti.

Na bilo kojoj razini Google par neri moraju pokazati Drip як қисми абзорҳои маркетинги почтаи visoku kvalitetu svog rada i zadovoljiti Google standarde. Ograničenja uključuju postavljanje oglasa koji sadrže viruse ili druge štetne sadržaje te korištenje “crnih šešira” metoda SEO promocije.

Također postoje određena ograničenja u vezi s postavljanjem bedža Google partnera ili vodećeg partnera. Konkretno, kada ga koriste, ljudi koji naiđu na ove podatke o tvrtki ne bi trebali imati dvostruko mišljenje da:

  • Google sponzorira ili pčnjaci mo chine directory raju makreporučuje proizvode ili usluge partnerske tvrtke;
  • Google ili njegovi zaposlenici su autori sadržaja ili dijele stavove Partnera;
  • Google kontrolira nastojanja organizacije da promovira pretraživanje.

Osim toga, ne možete dodati značku resursima koji sadrže seksualno eksplicitan sadržaj, oglašavanje kockanja ili prodaju duhanskih i alkoholnih proizvoda osobama mlađim od 21 godine.

Vrste ikona Google Partnersa

 

Kada tvrtka postane Google partner ili vodeći partner, ima pravo prikazivati ​​bedž na svom sadržaju u sljedećim formatima:

  • dinamičan. Može se koristiti na mrežnim resursima kao fragment HTML koda. Prelaskom pokazivača iznad elipse na ovoj ikoni, korisnik će moći otići u Google Partners imenik na stranicu agencije;
  • statički. Ova ikona odmah prikazuje informacije o statusu i razini partnerstva. Može se jednostavno dodati na službenu web stranicu, brošure, letke, društvene mreže i druge informativne materijale.

Što trebam učiniti da postanem član Google Partnership programa?

 

Već smo razgovarali s vama da se status Google partnera dodjeljuje samo najkompetentnijim organizacijama. Za početak rada u programu potrebno je napraviti nekoliko jednostavnih koraka:

  • idite na web mjesto Google Partnersa;
  • na ovom web resursu postoji gumb “Postanite Google partner” na koji trebate kliknuti;
  • Nakon što kliknete na poveznicu, od vas će se tražiti da se prijavite na svoj Google Ads račun i ispunite podatke o sebi.

Nakon spremanja promjena, registracija se smatra završenom i možete se smatrati članom programa. Ali ovo je samo prva razina; morat ćete ispuniti dodatne zahtjeve predložene u sustavu.

Googleovi zahtjevi za partnere

Tvrtke koje odluče postati Google partner podliježu zahtjevima čije se ispunjavanje redovito prati. Za sudjelovanje u programu važno je raditi na sljedećim područjima: biti učinkovit u svom radu, održavati određenu razinu troškova i imati certificirane zaposlenike u osoblju. Pozivamo vas da ih detaljnije razmotrite.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *