Med SSL-certifikatet er dine personlige

Hvor meget vægt tillægger du advarslen “Dette websted er ikke sikkert”, som du støder på på mange websteder, du besøger? SSL- certifikat kom først ind i vores liv med shoppingsider. Disse websteder, som bruger https-protokollen som et alternativ til websteder, der arbejder med den klassiske http-protokol , giver faktisk bevis for datasikkerheden.  oplysninger og indkøbsoplysninger, du bruger på siden, krypteret og sikret. Google gjorde først dette certifikat obligatorisk for shoppingwebsteder. Nu gør det dette obligatorisk på alle websteder, der har et medlemskabssystem. Selv på dit WordPress-baserede websted støder dine besøgende naturligvis på en “usikker” advarsel. Jeg tror, ​​det siger sig selv, at denne situation vil være en dårlig prestige for din hjemmeside. Så hvad er et SSL-certifikat, hvordan får man det, og hvad er dets effekter på SEO?

Hvad er et SSL-certifikat?

SSL Certificate (Secure Sockets Layer) er en protokol, der skaber en krypteret kommunikation mellem webserveren og den besøgendes webbrowser, der sikrer B2B-e-mail-liste sikker transmission af alle former for privat, fortrolig information uden at blive udsat for forskellige angreb. Kort sagt tjener det til at kryptere datastrømmen mellem serveren og brugeren.

B2B-e-mail-liste

På websteder, der er beskyttet med denne funktion, kan kreditkortoplysninger, adgangskoder og identitetsoplysninger aldrig opnås ambanin’ny modely mpivarotra af tredjeparter. Mangel på tillid, især til e-handelswebsteder; Det vil have negative konsekvenser ved at forårsage juridiske sanktioner sammen med tab af forretning og asia phone number omdømme. Af denne grund skal websteder have et SSL-certifikat for at forhindre dårlige konsekvenser. Hjemmesiden, som arbejder med http-protokollen uden et SSL-certifikat, skifter til https-protokollen efter denne installation.

Hvordan køber man et SSL-certifikat?

Der er mange websteder på internettet for at købe dette certifikat. Du kan få certifikatet for et bestemt gebyr ved at bruge tjenesterne på disse websteder, eller det hostingfirma, du modtager service fra, kan give dig denne service gratis. (Fordi denne service kan være inkluderet i den betaling, du foretager til hostingfirmaet.) Især verdenskendte sider såsom Rapidssl , Verisign , Digicert er de mest pålidelige virksomheder for SSL-certifikater. Selvfølgelig skal der laves en god service og prisundersøgelse inden køb. Fordi prisen på hver enkelt kan variere. Nogle hostingfirmaer, især dem vi nævnte i vores WordPress-træninger, kan sælge WordPress SSL.

Hvad er funktionerne i SSL?

Det giver mulighed for at oprette et dokumentarkiv ved at registrere datoer og tidspunkter for meddelelser, dokumenter og køb.

Det beviser, at du yder pålidelig service.

Hvad er virkningerne af SSL på SEO?
Det er ikke muligt at sikre, at sider med et SSL-certifikat promoveres direkte i søgemaskinen, men at være et kriterium for SEO vil medføre, at antallet af sider med dette certifikat vil stige i fremtiden. Som tiden går, vil virkningen af ​​dette certifikat på placeringerne føre til, at webstederne ændrer sig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *