Připraveno k nastěhování do bytu v Dillí v The Amaryllis Unity Group

Rozhodování o koupi domu je složité a zahrnuje mnoho aspektů, jako je lokalita, vybavení a cena.

Unity The Amaryllis, který se nachází v centru Dillí karol bagh, je přední rezidenční projekt od renomovaného developera a nabízí 2 byty BHK s prostornými půdorysy a luxusními prvky.

Pokud hledáte bytpřipravený k nastěhování v Dillí , podívejte se na The Amaryllis od Unity Group.

Umístění

Unity Group The Amaryllis v Zvláštní vedení  Karol Bagh ve středním Dillí je ideálním  . Rezidenčním projektem pro ty, kteří hledají byty připravené k nastěhování. Vyrobeno s moderní architekturou a prvotřídním vybavením, aby obyvatelům poskytlo výjimečný životní zážitek. V blízkosti ikonických historických památek, stejně jako nákupních a obchodních center. Mezi vybavení patří členství v posilovně, přístup do bazénu a běžecká dráha; navíc si obyvatelé mohou .  Udělat osvěžující procházku po skywalk ve 20. patře a přitom se kochat úžasným výhledem na město!

Kromě toho má The Amaryllis výhodnou polohu v blízkosti škol a nemocnic a je snadno dostupný veřejnou dopravou. Kromě toho je HDFC, ICICI a SBI všechny schvalují jako cenově dostupnou možnost nákupu domů a nachází se poblíž metra v Dillí pro snadné cestování po městě i mimo něj. Navíc, protože je to uzavřená komunita, která poskytuje bezpečnost svým obyvatelům.

Vybavení

Amaryllis nabízí prvotřídní životní zážitek s moderními interiéry a špičkovým vybavením, ideální pro ty, kteří hledají nový byt v Dillí za rozumnou cenu. Kromě toho má tato nemovitost vynikající hodnotu při dalším prodeji a schválení úvěru na bydlení je snadné. Díky umístění v blízkosti historických památek je tato volba ještě žádoucí.

Zvláštní vedení

Vývoj Unity Group splňuje nejvyšší standardy luxusního bydlení. Tyto rezidence se skládají ze čtyř výškových budov nabízejících 2, 3 a 4 byty BHK a mohou se pochlubit soukromými balkony a velkými okny, které poskytují pocit soukromí a prostoru. K dispozici je také klubovna světové úrovně s běžeckou dráhou, bazénem a restauracemi s více kuchyní; díky své . Vynikající poloze v centru Dillí je tento projekt ideálním místem pro lidi, kteří hledají energický životní styl.

Unity Group The Amaryllis nabízí tento byt připravený k nastěhování v Karol Bagh. Tento prostorný byt orientovaný na severovýchod se třemi balkony na sever zaujímá plochu 741,0 čtverečních stop a je snadno dosažitelný ze všech hlavních míst v okolí a také v docházkové vzdálenosti od všech velkoobchodních trhů a obchodních center v okolí.

Cena

Nalezení ideálního bytu pro sebe vyžaduje როდესაც წერთ თქვენი ვებსაიტ  zvážit několik klíčových aspektů, včetně lokality, vybavení a ceny. Nalezení takové, která splňuje jak vaše investiční cíle, tak požadavky na životní styl, zajistí, že zůstane atraktivní koupě – v Dillí máte k dispozici několik cenově dostupných nebo luxusních nemovitostí, jako je Amaryllis, v těsné blízkosti klíčových památek a také vynikající dopravní spojení.

Amaryllis se může pochlubit mnoha atraktivními vlastnostmi, včetně blízkosti škol a nákupních center, stejně jako snadný  . Přístup k metru v Dillí, který zajišťuje dopravu po celém městě. Kromě toho jsou všechna hlavní letiště a železniční stanice snadno dosažitelná.

Při zvažování koupě bytu připraveného k nastěhování v Indii je nezbytné mít na paměti náklady. Ceny bývají vyšší ve srovnání s rozestavěnými byty; navíc mohou existovat omezené možnosti přizpůsobení. Proto je moudré porovnat více cen bytů, dokud jeden nebude nejlépe vyhovovat vašim rozpočtovým požadavkům.

Zabezpečení

Byty připravené k nastěhování v Dillí jsou aero leads  speciálně navrženy tak, aby poskytovaly bezpečné životní prostředí, splňující standardy seismické zóny 5, které zaručují bezpečnost při zemětřesení. Kromě toho se tyto byty mohou pochlubit vysokou úrovní soukromí a bezpečnosti, protože se nacházejí v blízkosti škol, nemocnic a trhů.

Tento nový projekt se může pochlubit nejmodernějším vybavením s prvotřídními funkcemi, které jej jistě dále povýší.

 

NoBroker nabízí dostupnou platformu pro nákup nových bytů v centru Dillí, upřednostňuje transparentnost a dodržování předpisů v transakcích prodeje nemovitostí , spojuje se přímo se stavebníky nebo prodejci a nabízí projekty vyhovující RERA, které se vejdou do vašeho rozpočtu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *