Wij bouwen een e-shop op WordPress

Domein

Een goed onthouden domein is essentieel. Het moet dezelfde naam hebben als uw e-shop, bijvoorbeeld www.svetryodjarmily.cz. Controleer voordat u het koopt of het beschikbaar is.

Aanbevolen leesmateriaal: Voordat u aan een domeinnaam gaat denken, lees eerst onze 7 tips voor het kiezen van een domein .

Het domein  C-niveau uitvoerende lijst wordt jaarlijks betaald. De prijs is afhankelijk van het einde dat je kiest. Naast de .cz-uitgang kun je ook kiezen voor .eu, .sk of interessante typen zoals .shop. Als u voornamelijk op de Tsjechische markt verkoopt, kies dan een domein dat eindigt op .cz. Mensen zijn eraan gewend.

Hosten

Webhosting is een ruimte op internet waar u uw inhoud uploadt. Het maakt niet uit of u een e-shop, een artikelpagina of een portfolio heeft. Alles wat u op de pagina wilt hebben, moet ergens worden opgeslagen. Deze ruimte heet hosting en het is aan jou om de aanbieder van deze ruimte te kiezen.

Naast reguliere, shared hosting kun je ook gebruik maken van WordPress hosting. Het redactiesysteem is er al in geïnstalleerd, je hoeft dus niet te werken.

Tip: Wij adviseren u in een speciaal artikel over de keuze voor hosting .

De prijs is afhankelijk van de grootte van de opslag en ook van de aanbieder. Bij DOMENA.cz vind je hosting vanaf 59 kronen per maand, wat ruim voldoende is voor een kleinere website.

 

C-niveau uitvoerende lijst

Sjabloon

De uitstraling how to boost inside sales with hubspot features  van de e-shop op WordPress wordt bepaald door een template, ook wel WordPress-thema genoemd. Het sjabloon vormt de basis van de website en moet het hoofdidee van de e-shop weerspiegelen . Plug-ins verfijnen alleen het ontwerp.

Bij het kiezen van sjablonen kom je twee soorten tegen:

  • onbetaald
  • betaald, de zogenaamde premie

Gratis sjablonen zijn leuk en gratis, maar bieden slechts een beperkt aantal functies. Ook is de klantenservice misschien niet top. Zorg ervoor dat de sjabloon compatibel is met de e-shop-plug-in die u gebruikt.

Tip: U kunt een uitgebreide selectie sjablonen vinden op elegantthemes.com of themeforest.net .

Plug-ins

Met plug-ins, ook wel extensies es phone number genoemd, kunt u extra functies aan uw website toevoegen , zoals een e-shop-oplossing. Kies daarom als eerste een plugin voor jouw e-shop. Het maakt van uw website een volwaardige online winkel.

Enkele van de meest populaire e-commerce plug-ins zijn WooCommerce, BigCommerce, MemberPress en Easy Digital Downloads. In dit artikel gaan we WooCommerce en de instellingen ervan nader bekijken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *