12 καλύτερες τεχνολογίες και λύσεις ενσωμάτωσης EMR που πρέπει να παρακολουθήσετε αμέσως

12 καλύτερες τεχνολογίες και λύσεις  Επιλέξαμε δώδεκα πιο αξιόλογες τεχνολογικές λύσεις για την ενσωμάτωση EMR/EHR με τον υψηλότερο βαθμό αποτελεσματικότητας που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου προμηθευτή για την επιχείρησή σας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τι είναι η ενσωμάτωση EMR για τον

κλάδο της υγείας σήμερα;
Πριν ορίσετε οτιδήποτε άλλο, γιατί να μην δείτε μερικά στατιστικά . Phone στοιχεία που προκαλούν σκέψη; Στην έκθεση της Statista , μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων (EMR) προβλέπεται να. Phone φτάσει τα 47 δισεκατομμύρια δολάρια το 2027 από 29 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, ποιοι είναι οι λόγοι για ένα τόσο

σημαντικό ποσοστό υιοθέτησης και τις εντυπωσιακές προοπτικές ανάπτυξης; Ας στραφούμε σε μερικούς προσδιορισμούς και ας απαντήσουμε σε. Phone μια δημοφιλή ερώτηση: «Τι είναι το λογισμικό EMR;». Έτσι, η βασική λειτουργία του λογισμικού EMR και EHR είναι να παρέχει ασφαλή και συμβατή με τους κανονισμούς σύνδεση και επικοινωνία κλινικών δεδομένων μέσω ψηφιακών συστημάτων και συσκευών.

Πλεονεκτήματα των λύσεων ολοκλήρωσης EMR που πρέπει να προσέχετε
Όταν εφαρμόζετε λύσεις ενσωμάτωσης στο Λίστες φαξ  οικοσύστημα της επιχείρησής σας. Phoneστον τομέα της υγείας που θα βελτιώσουν αποτελεσματικά τη λειτουργική απόδοση ολόκληρου του οργανισμού. Και μπορούμε να προσδιορίσουμε τα. Phone ακόλουθα πρακτικά οφέλη που θα επιφέρουν οι προσαρμοσμένες λύσεις λογισμικού. Phone τεχνολογίας EMR για να τροφοδοτήσουν τη βελτίωση.

Λίστες φαξ

Ανάπτυξη λογισμικού EMR και EHR

Πρόσβαση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Πρότυπα ενσωμάτωσης EMR για την εξάλειψη ιατρικών σφαλμάτων
Η χρήση μιας ενοποιημένης μορφής. Phoneκαι η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων στα συστήματα πληροφοριών υγειονομικής περίθαλψης da haka yana buƙatar mutum mai ƙarfin zuciya  βοηθά να γίνουν τα πράγματα πιο ακριβή. Phone και αποτελεσματικά, αποτρέποντας λάθη. Σε ένα περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης που εστιάζει στην ομαδική εργασία, οι τυποποιημένες πληροφορίες μειώνουν τις πιθανότητες παρεξηγήσεων και cl lists ενθαρρύνουν τη σαφή επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων επαγγελματιών υγείας. Αυτή η οργανωμένη προσέγγιση διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών, τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και, κυρίως, κρατά τους ασθενείς ασφαλέστερους μειώνοντας την πιθανότητα σφαλμάτων.

Ομαλή ανταλλαγή δεδομένων

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της ύπαρξης δεδομένων τεχνολογίας EMR σε ενοποιημένη μορφή έγκειται στην προοπτική της εφαρμογής τεχνολογίας. Για παράδειγμα, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να διευκολύνουν την ανταλλαγή δεδομένων με ασφαλιστές ή γραφεία συμψηφισμού και να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους για τη συμπλήρωση πολλών εντύπων και τη μη αυτόματη παρακολούθηση συναλλαγών.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *