Το Data Is the New Perimeter: Insights από το NIST και το Virtru στο CyberWire

Ο αντιπρόεδρος μηχανικής του Virtru, Dana Morris. θέτει αυτήν την ερώτηση στο τελευταίο επεισόδιο του CyberWire-X. ” Δεν υπάρχει πραγματικά μια περίμετρος όπως παλιά πριν από 10 με 15 χρόνια. Qταν όλοι είχαν τείχη προστασίας και VPNS και βασικά συνδέονταν σε ένα κέντρο δεδομένων. Καθώς προχωράμε στο cloud και τα δεδομένα μεταφέρονται όλο. Kαι περισσότερο στο SaaS εφαρμογές και σε διαφορετικούς. Rαρόχους λύσεων cloud, η περίμετρος έχει σίγουρα αλλάξει δραματικά.”

Τα δεδομένα είναι η νέα περίμετρος

Kαι αυτό ήταν το κεντρικό θέμα του τελευταίου επεισοδίου του podcast του. CyberWire-X, Τι είναι η ασφάλεια με επίκεντρο τα δεδομένα. Kαι γιατί πρέπει να νοιάζεται κανείς; Στο επεισόδιο συμμετέχουν οι οικοδεσπότες του. CyberWire Rick Howard και Dave Bittner σε συνομιλία με τον. Bill Newhouse, Μηχανικό Cybersecurity στο Εθνικό Κέντρο. Αριστείας για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο (NCCoE) του. Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST) και τη Dana Morris, SVP of Engineering στο Virtru.

Τα δεδομένα είναι το πράγμα προς προστασία

Ασφάλεια και ταξινόμηση με επίκεντρο δεδομένων στο NIST. Το επεισόδιο ξεκινά με μια συνομιλία μεταξύ του Rick Howard του CyberWire και του Bill Newhouse του NIST. Ο Newhouse υπογραμμίζει γιατί οι παραδοσιακές, περιμετροκεντρικές Λίστα αριθμών Whatsapp προσεγγίσεις δεν επαρκούν πλέον — απλώς επειδή, με την επέκταση της συνεργασίας στο cloud, των εφαρμογών SaaS, των API και άλλων δυναμικών τρόπων κοινής χρήσης πληροφοριών, η ίδια η περίμετρος είναι άμορφη και συνεχώς μεταβαλλόμενη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή σας στα ίδια τα δεδομένα — το πραγματικό περιουσιακό στοιχείο που προσπαθείτε να προστατεύσετε.

Λίστα αριθμών Whatsapp

 

“Εάν μετακινείτε δεδομένα για επιχειρηματικές

Sιαδικασίες, βασίζεστε σε δεδομένα, είστε εταιρεία δεδομένων, τα δεδομένα υποστηρίζουν ό,τι κάνετε — αρχίζει να ακούγεται σαν το πράγμα για Τύποι μέσων διεθνών πληρωμών και παράγοντες το οποίο πραγματικά πρέπει να ανησυχείτε και να προστατεύετε”, λέει ο Newhouse. Αναφέρεται επίσης στις Η.Π.Α. Η αρχιτεκτονική Zero Trust του Υπουργείου Άμυνας (DoD) και γιατί τα δεδομένα είναι ζωτικός πυλώνας.

Αυτή η εστίαση στα δεδομένα αποτελεί

Kινητήρια δύναμη στην Κοινοπραξία για την Ασφάλεια και την Ταξινόμηση με επίκεντρο δεδομένων του NCCoE , η οποία στοχεύει στη δημιουργία προτύπων που θα προωθήσουν την ασφάλεια με επίκεντρο τα δεδομένα σε κλίμακα. Η Virtru συμμετέχει adb directory στην κοινοπραξία, μαζί με τις NIST, Google, Adobe και JPMorgan Chase & Co. Ο Newhouse υπογραμμίζει ότι ένα κρίσιμο βήμα προς το Zero Trust είναι η αξιολόγηση των δεδομένων σας, η κατάλληλη οργάνωση και προσθήκη ετικετών σε αυτά και ο καθορισμός του τρόπου πρόσβασης χορηγείται σε επίπεδο δεδομένων. ” Κάποιος θα πρέπει να οργανώνει τα δεδομένα του έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, μπορείτε να τα προστατεύσετε, να τα μοιραστείτε όπως θέλετε… και να στοχεύσετε να έχετε τον έλεγχο αυτής της διαδικασίας.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *