Κατανοήστε, εκπαιδεύστε, απλοποιήστε: Πώς το Equip δημιούργησε μια ασφάλεια-πρώτα απομακρυσμένη κουλτούρα

Για τις νεοφυείς επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης με μικρές ομάδες ασφαλείας. Eίναι μια συνεχής μάχη να τσακώνονται. Kαι να διασφαλίζουν προστατευμένες πληροφορίες υγείας (PHI). Αντί να προχωρήσουν μόνοι τους. Will Butler και η ομάδα τεχνικών λειτουργιών του από το Equip Health έκαναν την. Aσφάλεια με επίκεντρο τα δεδομένα μια προσπάθεια σε ολόκληρη την εταιρεία για τις πλήρως απομακρυσμένες ομάδες της .

Στο τελευταίο μας διαδικτυακό σεμινάριο, ο

Andrew Lynch του Virtru συναντήθηκε με τον Μπάτλερ για να μάθει περισσότερα για την πολυεπίπεδη προσέγγιση της Equip σε μια κουλτούρα με προτεραιότητα την ασφάλεια. Να τι μάθαμε.

Για την πλήρη συνομιλία, παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο δωρεάν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Συνεχίστε την κύλιση για τη γραπτή ανακεφαλαίωση.

Πώς η Equip Κλιμάκωσε τη Στρατηγική Ασφάλειάς της;

Το Equip, που ιδρύθηκε το 2019, είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει εικονική θεραπεία για νέους με διατροφικές διαταραχές. Συνδέει τους Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS ασθενείς και τις οικογένειές τους με μια ομάδα εξειδικευμένων παρόχων που τους βοηθούν να αναρρώσουν στο δικό τους περιβάλλον και τη ρουτίνα τους.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Οι υπηρεσίες της Equip είναι πλήρως απομακρυσμένες

Qπως και το σύνολο της ομάδας Equip. Αυτό θέτει μεγάλη ευθύνη σε ολόκληρο τον οργανισμό να διατηρήσει τη συμμόρφωση με το HIPAA στις ψηφιακές του επικοινωνίες. Το ευαίσθητο PHI που σχετίζεται συχνά με παιδιά πρέπει Κατανόηση και αποτελεσματικές συμβουλές για να την να παραμένει ασφαλές κατά την ανάπαυση και καθ’ οδόν προς παρόχους, σχολεία, ασθενείς, ασφάλειες, υπαλλήλους Equip και πίσω.

Η ομάδα Tech Ops χειρίζεται τη διαχείριση

Rρομηθευτών, την εσωτερική υποστήριξη προϊόντων και την ασφάλεια δεδομένων σε όλα τα επίπεδα για τους 400 υπαλλήλους της Equip. Είναι πολλά να τα επωμιστεί – αλλά για τον Μπάτλερ, ο μόνος τρόπος για να πετύχει ήταν να καλλιεργήσει μια κουλτούρα να βάζει πρώτα την ασφάλεια των δεδομένων. Να πώς το έκανε.

Κατανόηση των καθημερινών λειτουργιών των εργαζομένων

Η ομάδα τεχνικών λειτουργιών Equip συνηθίζει να adb directory κατανοεί τις ανάγκες των τμημάτων που ασχολούνται με το PHI, ώστε να μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένα τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την τήρηση των κανονισμών HIPAA και την προστασία του PHI.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *