Propisi o usklađenosti s e-poštom i najbolje prakse

Većina profesionalne i poslovne komunikacije odvija se putem e-pošte. Kao rezultat toga, većina tvrtki i pojedinaca upoznata je sa značajem primjene najboljih praksi e-pošte kako bi se osigurala njihova isporučivost.

Ipak, mnogi ljudi obično u potpunosti shvaćaju važnost usklađenosti s e-poštom kako bi osigurali da slijede relevantnu regulatornu usklađenost.

Cilj ovog članka je raspraviti sve ključne aspekte usklađenosti s e-poštom i zašto je važno učiniti vaše poslovanje sigurnijim i sigurnijim.

Usklađenost s e-poštom: sve što biste trebali znati

Usklađenost s e-poštom sveobuhvatan je proces koji osigurava da su prakse e-pošte vaše organizacije u skladu s relevantnim regulatornim zahtjevima. To uključuje poštivanje različitih zakona o privatnosti podataka i regulatornih standarda koji ovise o različitim čimbenicima.

Na primjer, neki od regulatornih standarda mogu biti specifični za industriju, poput HIPAA u zdravstvenoj industriji ili PCI u industriji kreditnih kartica. Slično tome, protokoli usklađenosti e-pošte također mogu biti specifični za regiju, poput GDPR-a u Europi.

Važnost usklađenosti e-pošte
Sigurnost i privatnost podataka važniji su nego ikad prije zbog sve veće složenosti modernih tehnologija.

Odgovarajući propisi poput standarda usklađenosti

s e-poštom igraju važnu ulogu u zaštiti podataka i pošiljatelja i primatelja.

Slijedeći zakone o marketingu putem e-pošte i pravila usklađenosti, može se osigurati da privatni podaci korisnika koji se dijele putem e-pošte ostaju sigurni. U suprotnom, to može učiniti komunikaciju e-poštom osjetljivom na vanjske prijetnje.

Usklađenost s e-poštom osigurava zašti Biblioteka telefonskih brojeva tu osobnih podataka korisnika, kao i zaštitu od hakiranja ili prijevare vaših podataka. Nepridržavanje ili nepridržavanje dovodi do pada ugleda vaše tvrtke, pa čak i do velikih kazni zbog tužbi.

Biblioteka telefonskih brojeva

Tko je odgovoran za usklađenost s e-poštom?

Sljedeće su klju výběr správného kovu pro váš zásnubní prsten: manchester edition čne osobe odgo vorne za usklađenost s e-poštom u organizaciji:

IT menadžeri moraju razviti i implementirati najbolju praksu za usklađenost s e-poštom.
Administratori sustava trebaju ins by lists talirati i implementirati relevantne alate za e-poštu.
Ponude usklađenosti imaju odgovornost za očuvanje relevantnih informacija.
Marketinški stručnjaci trebali bi biti svjesni zakona o marketingu putem e-pošte i strogo ih se pridržavati.
Općenito, usklađenost s e-poštom višestruk je koncept koji bi svatko u organizaciji trebao shvatiti

ozbiljno kako bi se povećala njegova učinkovitost.

Implementacija usklađenosti s e-poštom
Utječe li usklađenost s e-poštom na stope isporuke e-pošte?
Mnogi različiti čimbenici utječu na stope isporuke e-pošte , a usklađenost e-pošte je jedan od njih. To utječe na isporučivost vaše e-pošte zbog sljedećih čimbenika:

Neusklađene e-poruke mogu imati lošu reputaciju pošiljatelja koja može poslati e-poštu ravno u neželjenu poštu.

Neusklađenost s e-poštom također može po

krenuti filtre koji će uzrokovati slanje vaše e-pošte u mapu neželjene pošte.
Organizacija se također može suočiti s kaznama i drugim pravnim posljedicama ako ne poštuje propise o usklađenosti s e-poštom.
Općenito, poštivanje relevantnih pravila i standarda usklađenosti s e-poštom ključno je za poslovanje kako bi povećali stopu isporučivosti i pridobili povjerenje svojih pretplatnika dajući važnost njihovoj privatnosti.

Biblioteka telefonskih brojeva

Izvođenje geotehničke procjene

Geotehnički inženjering je ključan, jer pomaže u ranom otkrivanju potencijalnih problema. Nakon zemljotresa, pomjeranja stabilnosti nagiba, kontinuiranog slijeganja ili drugih faktora, konstrukcija može pretrpjeti […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *