Vrhunski vodič za ikonu obavijesti – najbolje prakse i alati

Danas su push obavijesti postale dio našeg svakodnevnog života budući da svaka aplikacija dopire do svojih korisnika putem ovog alata. Međutim, učinkovitost ovih obavijesti nije samo u poruci. Umjesto toga, njegovi vizualni elementi mogu igrati značajnu ulogu u uvjeravanju korisnika da se s njima angažiraju. Stoga ikona obavijesti može pridonijeti njihovom uspjehu.

U ovom ćemo članku istražiti važnost ikone push obavijesti, najbolje prakse za njezino korištenje i alate koji će vam pomoći u tom procesu.

Zašto su nam potrebne ikone obavijesti?

ikona obavijesti obavijest aplikacije za razmjenu poruka
Ako se sjetite bilo koje obavijesti, shvatit ćete da je ikona jedan od njihovih bitnih dijelova. Sve ikone obavijesti za Android aplikacije daju korisnicima na prvi pogled saznati koja aplikacija ima ažuriranje za njih. Osim toga, od njih postoji više prednosti. Najznačajniji su sljedeći:

Vizualna komunikacija: Ikone obavijesti aplikacije djeluju kao vizualni znak koji trenutno prenosi svrhu obavijesti. Ovo pomaže korisnicima da razumiju o čemu se radi u komunikaciji čak i bez čitanja cijele

 Na primjer, ikona obavijesti o praćenju obavješt

ava ih da će njihov paket uskoro stići na njihova vrata.
Prepoznatljivost robne marke: korištenje iste slike u svim komunikacijskim kanalima može poboljšati identitet vaše robne marke. Stoga vaše obavijesti postaju trenutačno prepoznatljive vašoj publici, čime se povećava njihovo povjerenje i lojalnost. Sjajan primjer za to su razne ikone obavijesti aplikacija za razmjenu poruka koje su postale sinonim za odgovarajuće aplikacije.
Angažman korisnika: Obavijesti su alati koji su dobro poznati po privlačenju pažnje korisnika. Oni koji koriste ikonu dokazano su učinkovitiji od onih sa samim tekstom. Privlačna ikona može dati dodatni motiv korisnicima da poduzmu nešto Lista e-pošte za zemlju umjesto da ignoriraju komunikaciju.
Poboljšano korisničko iskustvo: Korištenje ikone push obavijesti jedan je od najboljih načina da svoju komunikaciju učinite što intuitivnijom i pristupačnijom. Ovaj jednostavan vizualni element stvara još bolje iskustvo s vašom aplikacijom čineći je inkluzivnijom.

Lista e-pošte za zemlju

Preporuka o veličini ikone obavijesti u EngageLabu

obogaćena push obavijest o igri
Ako razmišljate o implementaciji ikone ob 10 жизненоважни елемента на един ефективен уебсайт за ваканционни наеми avijesti u svoju push komunikaciju aplikacije i web push komunikaciju, morate uzeti u obzir njihovu veličinu i format. Čineći to, možete biti sigurni da će ikone izgledati oštro i profesionalno na svim uređajima koje vaša publika možda koristi. EngageLab pruža specifične smjernice za push obavijesti aplikacija i weba koje vam po by lists mažu u stvaranju ovih ikona koje zatim možete jednostavno uključiti u svoju komunikaciju. Pažljivo pročitajte EngageLab dokumente koji

će vam pružiti sve relevantne informacije za

izradu odgovarajuće ikone push obavijesti.

Kako bismo vam pomogli, sakupili smo sve relevantne informacije u tablicama u nastavku:

Veličina ikona i format za AppPush/WebPush/WhatsApp obavijestiDa biste se pridržavali smjernica, vjerojatno ćete morati koristiti prave alate. Srećom, postoji širok raspon online aplikacija koje vam pomažu u nekoliko aspekata stvaranja ikona. Na primjer, možete dizajnirati, promijeniti veličinu i komprimirati ikone obavijesti aplikacije sa samo nekoliko klikova. U ovom odjeljku odabrali smo najkorisnije od ovih online alata

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *