9 esimerkkiä ponnahdusikkunoista vuonna 2024

TL;DR: Tutustu yhdeksään kiehtovaan ponnahdusikkunaesimerkkiin, jotka inspiroivat sinua, kasvatatpa sähköpostilistaasi, tarjoat alennuksia tai houkuttelet yleisöä. Tervehdi kauniita ponnahdusikkunoita, jotka houkuttelevat osallistujia ja valloittavat yleisösi.

Rakasta tai vihaa niitä, verkkosivustojen ponnahdusikkunat toimivat. Mutta huonosti tehtynä ne voivat olla digitaalinen vastine lempiliikkeesi jatkuvalle myyjälle, joka ei ota ei-vastausta.

Vaikka ne saattavat häiritä sinua, ei voida kiistää sitä, että tehokkaasti käytettynä ponnahdusikkunat voivat muuttaa tilaajiasi, herättää kiinnostusta yritystäsi kohtaan ja lisätä myyntiä.

Mutta kaikkia ponnahdusikkunoita ei luoda samanarvoisina. Eri tyyppejä on olemassa eri tarkoituksiin. On olemassa erityisiä ponnahdusikkunoiden suunnittelu- ja toteutusohjeita, joita sinun tulee noudattaa saadaksesi yhteyden yleisöösi ja saada parhaat tulokset.

Ymmärtääksesi paremmin ponnahdusikkunoiden toimintaa, tässä on yhdeksän upeaa verkkosivuston ponnahdusikkunaesimerkkiä ja näkemyksemme siitä, mikä tekee niistä mahtavia.

Mikä on verkkosivuston ponnahdusikkuna?

Web-sivuston ponnahdusikkuna on huomiota herättävä ikkuna, joka näkyy verkkosivulla ja peittää sen sisällön. Markkinoijat, mainostajat ja yritysten omistajat luovat ponnahdusikkunoita tiettyjen viestien, nopean toiminnan tai tietojen keräämiseksi verkon vierailijoilta.

Ponnahdusikkunat voivat toimittaa Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti mitä tahansa sähköpostin osallistumislomakkeista ja erikoistarjouksista informatiivisiin hälytyksiin ja yleisötutkimuksiin. Koska ne kiinnittävät välittömän huomion, ne ovat tehokkaita työkaluja verkkosivustosi vierailijoiden sitouttamiseen ja yrityksesi kasvattamiseen verkossa.

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Verkkosivuston ponnahdusikkunoiden tyypit

Tässä on lyhyt katsaus joihinkin erilaisiin verkkosivustojen ponnahdusikkunoihin:

Ajastettu: Ajastettu ponnahdusikkuna tulee näkyviin ennalta määritetyn ajanjakson jälkeen, joka mitataan yleensä sekunneissa tai minuutteissa, kun verkkosivuston vierailija saapuu sivulle. Se on automaattinen tapa kiinnittää huomiota ja kannustaa sitoutumaan.
Vierityskäynnistetty: Vierityskäynnistävät Lè yo fè patenarya ponnahdusikkunat ovat dynaamisia elementtejä, jotka tulevat näkyviin, kun lukija vierittää verkkosivua alaspäin. Se aktivoituu, kun henkilö saavuttaa tietyn kohdan sivulla ja ilmaisee usein kiinnostuksensa tai sitoutuneensa sisältöön.
Merkintä: Ponnahdusikkuna tulee näkyviin aob directory välittömästi vierailijan saapuessa verkkosivulle. Se on suunniteltu välittämään näkyvä viesti tai toimintakehotus, kun henkilö alkaa olla vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Yleisin ponnahdusikkuna on “evästeen ponnahdusikkuna”, joka pyytää suostumusta evästeiden käyttöön.
Poistumistarkoitus . Poistumisaikeen ponnahdusikkuna on strateginen ikkuna, joka avautuu, kun lukija käyttäytyy, joka viittaa siihen, että hän on aikeissa poistua verkkosivustolta, kuten siirtää kohdistinta kohti selaimen sulkemispainiketta. Se pyrkii säilyttämään heidät tarjoamalla pakottavan syyn jäädäkseen, kuten alennuskoodin.
Kelluva baari . Kelluva palkki, joka tunnetaan myös nimellä ilmoituspalkki, on ohut, huomaamaton banneri. Se pysyy näkyvissä, kun henkilö liikkuu sivustolla välittäen tärkeän viestin tai helpottaen toimintaa häiritsemättä käyttökokemusta.
Koko näytön tervetuliaismatot . Koko näytön ponnahdusikkuna kattaa koko verkkosivun vierailijan saapuessa. Sitä käytetään usein vahvan aloitusviestin välittämiseen, erikoistarjousten mainostamiseen tai rekisteröitymisen kannustamiseen. Lukija voi hylätä sen päästäkseen pääsivuston sisältöön.

Miksi verkkosivujen ponnahdusikkunat toimivat?
Ponnahdusikkunoiden toimintakehotusten (CTA) tulosprosentit ovat korkeimmat – varsinkin kun ne kohdistetaan sähköpostiin kirjautumiseen –, mikä tekee niis.

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Digimarkkinoinnin päivitykset: maaliskuu 2024

Tervetuloa maaliskuuhun! Lue lisää digitaalisen markkinoinnin alustojen ja työkalujen viimeisimmistä kehityksestä. Analytics Roskapostiliikenne GA4:ssä Viime aikoina on esiintynyt useita tapauksia, joissa roskapostiliikenteessä […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *