Οδηγός για τη διαμόρφωση του Yoast SEO χωρίς να είστε ειδικός στο WordPress ή το SEO

Οδηγός για τη Και είναι αλήθεια ότι, επί του παρόντος, το πρόσθετο Rank Math το ανταγωνίζεται σκληρά. Αλλά, αν δούμε τους αριθμούς, το Yoast συνεχίζει να κυβερνά γιατί εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό πρόσθετο SEO.

Το Yoast SEO είναι ένα πρόσθετο SEO

Και τι είναι ένα πρόσθετο SEO; Λοιπόν, ένα πρόσθετο που βελτιστοποιεί τον ιστότοπό σας έτσι ώστε να πληροί τις απαιτήσεις που απαιτεί η Google από τους ιστότοπους για να τους θεωρήσει βελτιστοποιημένους για SEO . Ακούγεται λίγο κυκλικό, αλλά έτσι είναι.

Είναι ένα πρόσθετο που είναι ενεργό από το 2008 και ενημερώνεται τακτικά. Φαντάζομαι ότι είναι μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση, γιατί έχει Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS  εκατομμύρια εγκαταστάσεις και όσο χαμηλό κι αν είναι το ποσοστό μετατροπής στην επί πληρωμή έκδοση, πρέπει να είναι ένα καλό χρηματικό ποσό.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Το γεγονός είναι ότι το Yoast

SEO είναι ένα πολύ αξιόπιστο πρόσθετο SEO που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε και να αφήσετε τον ιστότοπό σας έτοιμο να τοποθετηθεί στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει την επισκεψιμότητά σας.

Τι ΔΕΝ είναι το Yoast SEO;

Το Yoast SEO δεν είναι μια σαμανική τελετουργία ούτε Koje još prednosti ima Bing η μαγική αλχημική φόρμουλα των αλγορίθμων της Google.

Αυτό που θα σας επιτρέψει το Yoast είναι να επιταχύνετε πολύ τις εργασίες βελτιστοποίησης και να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας. Ας πούμε ότι εγκαθιστώντας το πρόσθετο Yoast βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ένα καλό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Αλλά αν είσαι μέτριος πιλότος, δεν θα φτάσεις πολύ μακριά.

Γι’ αυτό πρέπει να μάθετε

SEO και όχι απλώς να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο και να καθίσετε και να περιμένετε να φτάσουν οι επισκέπτες, γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί (αν θέλετε να μάθετε SEO, σας συνιστώ να ξεκινήσετε από εδώ).

Είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο SEO στο WordPress;

Ας δούμε, δεν είναι απαραίτητο, αλλά adb directory συνιστάται ανεπιφύλακτα. Λάβετε υπόψη ότι η Google έχει μια σειρά από απαιτήσεις για να εξετάσει έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για SEO. Εάν θέλετε να τοποθετηθείτε, η ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων είναι σχεδόν απαραίτητη.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *